loader
menu

CIUTAT

Només Mercadona s'interessa per instal·lar-se al nou Mercat Central de TGN

El Circ Ciutat dilluns, 19 d'octubre de 2015

L'oferta per obrir una superfície comercial al nou Mercat Central de Tarragona només ha atret Mercadona. Un cop finalitzat el termini perquè les empreses interessades presentessin ofertes, l’única que hi ha optat ha estat l'empresa valenciana, que ja compta almenys amb mitja dotzena d'establiments per tota la ciutat, l'últim dels quals, a les Gavarres.

Foto: circdetarragona.com

Durant aquesta setmana s’estudiarà la documentació administrativa i tècnica que ha presentat l’empresa i el proper dilluns 26, s’obrirà la seva oferta econòmica. Una vegada valorada tota l’oferta presentada per Mercadona es decidirà si procedeix l’adjudicació; una acció que ja s'hauria d'haver executat fa més d'un any, però que es va endarrerir per poc quòrum polític.

El Consell d’Administració de l’Empresa Serveis i Promocions (ESPIMSA) va aprovar el passat 25 de setembre el plec de clàusules administratives i el plec de prescripcions tècniques de l’adjudicació del contracte privat de cessió d’us onerós d’un espai de 1.947, 83 m2 a la planta semisoterrani del Mercat central amb destí de venda i l’espai de 300,91 m2 en planta soterrani destinat a magatzem.
El preu de la cessió és de 6.100.000 € més IVA i el termini de la cessió d’ús de 50 anys.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar