loader
menu

Ciutadans veu indicis de criminalitat en el cas Inipro

El Circ dilluns, 19 d'octubre de 2015

El grup principal a l'oposició de Tarragona, Ciutadans, també ha manifestat els seus dubtes sobre els registres del cas Inipro, originats arran d'una denúncia de la CUP Tarragona a la Fiscalia.

Foto: circdetarragona.com

El portaveu de C's, Rubén Viñuales, ha instat al govern de Josep Fèlix Ballesteros (PSC) a manifestar-se sobre el cas, ja que recentment va haver-hi una entrada i registre en 5 dependències municipals i la pròpia seu central del consistori de Tarragona”.

Ha recordat que “per dur-se a terme un registre, ha d'haver-hi indicis de criminalitat” i que “si només es tractés d'un tema administratiu, no s'hagués autoritzat l'entrada i registres que es dicten mitjançant acte motivat pel Jutge”.

Ciutadans també ha traçat els eixos bàsics a l'hora de negociar el seu suport als pressupostos. Ha destacat que “la partida de serveis socials s'ha d'augmentar, ja que hi ha situacions que no poden esperar”. També demanaran una millora del pressupost destinat al sector turisme i al sector serveis perquè "són el futur de la nostra ciutat, aquest sector podria generar l'ocupació necessària per acabar amb els 7000 aturats del sector serveis de la nostra ciutat”.

El segon partit del consistori també reclama millores per al comerç local: “És una altra font d'ocupació i necessita urgentment un sistema d'incentius fiscals per a l'obertura de nous negocis i la contractació d'aturats de la nostra ciutat”.

En relació a la connexió de barris, Viñuales ha recordat que “un dels eixos principals del nostre programa és la vertebració de la nostra ciutat”, per això “C’s sol·licita la creació d'una partida destinada connexió de barris per acabar amb els ciutadans de primera i de segona”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar