loader
menu

CIUTAT

TGN i l'Estat segellen l'acord per aportar 3,4 ME als Jocs del 2017

El Circ Ciutat dimecres, 21 d'octubre de 2015

L'Ajuntament de Tarragona i el Consejo Superior de Deportes han signat el protocol de col·laboració per al finançament dels Jocs del Mediterrani de 2017 per l'any 2016.

Foto: Tarragona 2017

La firma del conveni, entre el president del CSD, Miguel Cardenal, i l'alcalde de TGN, Josep Fèlix Ballesteros, suposarà l'arribada de 3,4 milions d'euros.

Aquesta aportació econòmica complementarà els beneficis fiscals que tenen els Jocs Mediterranis de 2017, ja que van ser declarats com a "esdeveniment d'excepcional interès públic" en els Pressupostos Generals de 2014.

A més de la quantitat que rebran els Jocs del 2017, l'Estat ha informat que també col·laborarà en el disseny dels nous equipaments esportius o en la remodelació dels ja existents, promocionarà l'esdeveniment davant les federacions esportives nacionals i internacionals i desenvoluparà programes de tecnificació esportiva en els municipis seu o subseus dels Jocs.

Els 3,4 milions d'euros, però, no són suficients per tirar endavant la construcció del centre aqüàtic, la remodelació de l'estadi del Nàstic i la reforma de la pista atlètica de Campclar.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar