loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

S'obren les inscripcions per la trobada de 150 bloggers d'arreu del món a TGN

Sergi Casado Ciutat divendres, 01 de març de 2013

Cent-cinquanta bloggers dedicats als viatges es donaran cita a Tarragona els dies 17, 18 i 19 de maig, en el marc del TravelBlogger Meeting 2013 (#TBMCatSur) .Des de l'1 de març ja estan obertes les inscripcions per poder participar en una trobada periòdica informal, la qual, enguany aplegarà responsables de blogs de l'estat espanyol, Europa i Sudamèrica per tal de difonguin els atractius, tant de la @Costa Daurada com de les @Terres de l'Ebre. El punt de trobada serà la ciutat de @Tarragona.

Al web oficial de la trobada, que arribarà a la setena edició, ja s'anuncien algunes de les activitats que es duran a terme, com enoturisme, turisme rural, wellness, platja, viatges a paratges naturals, i en el qual també es deixa clar que, malgrat que la ciutat de Tarragona serà el punt d'inici de la trobada, en la zona existeixen les marques turístiques Costa Daurada i Terres de l'Ebre.

L'acte s'emmarca en el conveni "Corner" del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, signat el passat 18 de gener, i que arriba a la seva desena edició. Aquest acord, signat entre la Diputació, representants de dotze municipis, de la Ruta del Cister, i del parc temàtic PortAventura regula la participació conjunta i coordinada de totes aquestes entitats en fires nacionals, estatals i internacionals. També preveu la participació a fires i promocions a nivell internacional, estatal i nacional i l’impuls de campanyes publicitàries i d’accions de comunicació i màrqueting conjuntes.

L'únic requisit que es demana als bloggers que vulguin participar al @TravelBloggers Meeting és tenir el blog actualitzat i que, com a mínim, faci sis mesos que està a la xarxa. A més, que els continguts estiguin relacionats íntegrament amb els viatges i el turisme.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar