loader
menu

CIUTAT

Els 3,4 ME de l'Estat serviran per remodelar l'estadi del Nàstic i construir la pista atlètica de Campclar

El Circ Ciutat dijous, 22 d'octubre de 2015

Per fi un compromís signat i amb partida pressupostària. Aixo, sí, un pèl just, atès que les previsions apuntaven a una partida de 15 ME. El Consejo Superior de Deportes i l’Ajuntament de Tarragona han signat un conveni de col·laboració per la celebració dels Jocs del 2017.

Foto: Tarragona 2017

L’acord contempla una aportació de l’Estat de 3,4ME, que es destinaran a la remodelació de l’estadi del Club Gimnàstic i la pista d’atletisme de Campclar.

Per a l’alcalde de Tarragona i president del Comitè Organitzador dels Jocs Mediterranis, Josep Fèlix Ballesteros, “aquest acord evidencia el consens institucional i polític que existeix al voltant dels Jocs i demostra la implicació del govern de l’Estat amb el projecte. Aquesta aportació garanteix la continuïtat de les importants obres dels equipaments i infraestructures que ja estan en marxa”.

Ballesteros ha afegit que “l’acord també inclou el compromís de l’Estat per intentar buscar noves fórmules de finançament de cara al futur condicionades a la disponibilitat pressupostària, que permetin la realització de les competicions dels Jocs en unes instal·lacions òptimes”.

L’acte de signatura ha tingut lloc a la subdelegació del Govern a Tarragona i ha comptat amb la presència del president del Consejo Superior de Deportes, Miguel Cardenal, l’alcalde de Tarragona i president del Comitè Organitzador dels Jocs Mediterranis, Josep Fèlix Ballesteros, i el subdelegat del Govern a Tarragona, Jordi Sierra. També hi han assistit alcaldes d’alguns municipis seu, així com el president del Club Gimnàstic de Tarragona, Josep Maria Andreu, entre altres.

Cardenal: "Aquests Jocs es faran de la millor manera possible"

Per la seva banda, el president del Consejo Superior de Deportes, Miguel Cardenal, ha manifestat la seva satisfacció i agraïment per la signatura d’avui i ha exposat que “sempre hem tingut la convicció que aquests Jocs es faran de la millor manera possible. Reiterem que estem segurs que comportaran un gran benefici per Tarragona i Espanya. Tant de bo el Govern de l’Estat pugui ampliar la seva aportació en el futur”.

A banda de la implicació econòmica, el conveni de col·laboració entre Ajuntament i CSD també inclou la creació d’un òrgan compartit de seguiment del projecte, així com el desenvolupament de programes de tecnificació específics per a esportistes del territori, entre altres. A més, també contempla la creació de canals de col·laboració conjunta amb els Jocs Mediterranis, en àmbits com la salut, el transport o la seguretat, entre altres.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar