loader
menu

CIUTAT

Els paradistes no es veuen al nou Mercat de TGN fins d'aquí a 6 mesos

El Circ Ciutat divendres, 30 d'octubre de 2015

L'Ajuntament té previst celebrar el centenari de l'edifici del Mercat Central amb tots els honors. El dia exacte de l'aniversari és el proper 19 de desembre; una data en què el nou edifici encara estarà buit de paradistes.

Una imatge de la carpa provisional del Mercat de TGN. / foto: circdetarragona.com

Les raons són clares: els paradistes i l'empresa de mercats (Espimsa) encara no han arribat a cap acord per marxar de la carpa. "Encara estem parlant, però no hi ha acord pel trasllat", ha manifestat la presidenta de l'associació de paradistes, Maria Virgili.

En opinió dels paradistes, un cop es desencallin les converses amb Espimsa s'obrirà un període d'entre 4 i 6 mesos perquè els comerciants facin la mudança al nou espai i s'hi instal·lin definitivament. "Els tècnics ens diuen que aquest seria el temps aproximat", ha indicat Virgili. D'aquesta manera, tot apunta que el nou Mercat Central de TGN podria obrir cap a la primavera de 2016.

Tot i que l'alcalde Ballesteros no va fixar el 19D com la data en què el nou Mercat estaria en marxa, sí es va mostrar molt confiat amb què el trasllat sí podria estar ja molt avançat. A dia d'avui, la taula de comissió negociadora entre Espimsa i els paradistes continua sense tancar els serrells que fa temps que obstaculitzen les negociacions, i que impedeixen que se segelli un pacte favorable per a les dues parts.

Des de l'associació de paradistes, Virgili ha recordat que molts comerciants també volien saber abans quina empresa explotaria la superfície comercial de la planta semi soterrani, per valorar si continuaven amb la seva parada. La carpa provisional de la plaça Corsini va complir 8 anys el passat 12 d'octubre.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar