loader
menu

Esquerra i la CUP es queden sols en la seva croada contra els Jocs del 2017

El Circ divendres, 23 d'octubre de 2015

Esquerra i la CUP s'han tornat a quedar sols en la seva lluita constant contra els Jocs del Mediterrani. Tal com era de preveure, el plenari de l'Ajuntament de Tarragona ha votat en contra de la moció defensada pels grups republicans i cupaires, en què proposaven realitzar una consulta ciutadana sobre els Jocs del Mediterrani de 2017.

Foto: @tgnajuntament

PSC, PP i CiU hi han votat en contra, Ciutadans i ICV s'han abstingut, i només hi han votat a favor els dos partits impulsors.

En nom de l'equip de govern, el regidor Javier Villamayor ha justificat el vot negatiu del seu grup perquè la consulta "és extemporània i inadequada", i perquè "la proposta formalitzada no és majoritària".

Villamayor, a més, ha recordat que "20 dels 27 regidors ja van votar en contra de renunciar als Jocs". La moció ha arribat l'endemà que es va signar el primer protocol i vinculat ja amb diners, entre el 2017 i l'Estat.

En nom d'Esquerra Republicana, el regidor Xavier Puig ha justificat la necessitat de celebrar una consulta entre la ciutadania: "Si hem d'anar cap al forat del deute, és millor fer-ho ara".

En canvi, el portaveu de C's, Rubén Viñuales, tampoc no veu factible la consulta: "No tenim cap seguretat jurídica, no tenim el cens i no sabem si seria vinculant".

CiU ha reiterat que no posarà "pals a les rodes" als Jocs, i entre d'altres, el PP també s'ha expressat en la mateixa línia i apostant pel 2017, malgrat no ser el "nostre projecte".


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar