loader
menu

CIUTAT

Via lliure a l'enderroc de l'antiga caserna de la Guàrdia Civil

El Circ Ciutat divendres, 23 d'octubre de 2015

L'antiga caserna de la Guàrdia Civil de TGN finalment anirà a terra. El ple de l'Ajuntament ha donat llum verd per unanimitat al projecte d'enderroc de l'edifici ubicat al carrer López Peláez. Els set partits amb representació (PSC, C's, ERC, PP, CiU, CUP i ICV-EUIA) hi han donat suport.

L'Ajuntament de TGN hi construïrà la trentena d'habitatges d'ús social que fa anys que té projectats

En els terrenys, de propietat municipal, hi ha previst construir-hi una trentena habitatges d'ús social. El pressupost de l'enderroc és de 224.389,96 €.

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

Ara el projecte es posarà a exposició pública durant 30 dies per si es presenten al·legacions. En aquest espai es preveu construir-hi 30 habitatges. L’edifici tindrà planta baixa més quatre plantes; el solar té 1.000 m2 i la superfície total construïda serà de 3.900 m2 .

Les antigues dependències de la Benemérita a la ciutat estan tancades des del trasllat a la nova caserna, al darrere de Joan XXIII, i a causa del desús i l'abandonament en els darrers mesos s'han produït robatoris, principalment de cable de coure i d'aparells d'aire acondicionat.

Per aquest motiu, ara fa més d'un any, el consistori va decidir tapiar les finestres de l'immoble que va comprar per prop de 800.000 euros a través de l'empresa municipal d'Habitatge.

El plenari de TGN ha aprovat el projecte d'execució de l'enderroc en un dels primers punts de l'ordre del dia.

Enderroc aturat a Estanislau Figuers-Ixart

Des de fa més de dos mesos l'enderroc del bloc ubicat entre els carrers Estanislau Figueres i Ixart continua aturat. Fonts municipals van explicar al Circ fa algunes setmanes que l'aturada havia estat a causa del trasllat del cablejat elèctric, però que en els propers dies es reemprendrien els treballs.

De moment, però, el solar continua tancat i els treballs a mitges.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar