loader
menu

CIUTAT

Mercadona obrirà un supermercat de 2.000 m2 al nou Mercat Central de TGN

El Circ Ciutat dilluns, 26 d'octubre de 2015

L'oferta econòmica presentada per Mercadona per ubicar un supermercat de 2.000 m2 al Mercat Central de Tarragona és de 6.100.000 € més IVA, que s'ajusta a les condicions del procés de licitació, ja que és preu de cessió bàsic que es contemplava en el plec de clàusules administratives.

En aquest espai de la planta semisoterrani hi ubicarà Mercadona un supermercat de 2.000 m2. / fotos: circdetarragona.com

La presidenta de l'empresa municipal de Mercats de TGN, Elvira Ferrando, ha manifestat que "ara es revisarà la documentació presentada i es proposarà adjudicar-ho a Mercadona, i la previsió és que el dia 10 de novembre es formalitzi la signatura oficial".

Des de l'empresa Espimsa i alhora des del consistori tarragoní s'ha assenyalat que "és una noticia molt positiva perquè Mercadona és una empresa consolidada, que té solvència i experiència, tal com es demanava en les bases". Espìmsa recorda que Mercadona té 21 supermercats dins de mercats municipals.

El supermercat ocuparà 1.947, 83 m2 a la planta semisoterrani del Mercat central i disposarà de 300 m2 destinat a magatzem.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar