loader
menu

El gerent de Tarragona Ràdio es perfila com a nou Cap de Gabinet d'Alcaldia

Sergi Casado dilluns, 26 d'octubre de 2015

L'actual gerent de l'empresa municipal de Mitjans de Tarragona, Josep Maria Bonet, es perfila com a nou Cap de Gabinet d'Alcaldia de l'Ajuntament de TGN.

Josep Maria Bonet podria convertir-se en els propers dies en el nou assessor de Ballesteros i cap de comunicació de l'Ajuntament

Fonts consultades pel Circ asseguren que Bonet és l'home escollit per ser la nova mà dreta de Josep Fèlix Ballesteros pel tres anys i mig que encara resten de mandat.

Josep Maria Bonet. Foto: circdetarragona.com

Bonet és militant socialista des de principis dels anys noranta i va dirigir la campanya electoral de 2007, amb al qual el PSC va recuperar l'alcaldia i Josep Fèlix Ballesteros va ser proclamat alcalde.

El nom de Bonet ja va sonar llavors pernser l'assessor de Ballesteros, tot i que finalment va ser Gustavo Cuadrado la persona escollida.

Casualment, l'actual gerent de Tarragona Ràdio ha visitat avui al vespre les dependències de l'Ajuntament i Cuadrado ho ha fet públic també avui mateix.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar