loader
menu

CIUTAT

L'Ajuntament de TGN critica 'l'escenografia' de la detenció de l'ex gerent de Serveis Socials

Sergi Casado Ciutat dilluns, 26 d'octubre de 2015

La detenció de l'ex gerent de l'Institut Municipal de Serveis Socials per part de la Guàrdia Civil ha agafat per sorpresa a l'equip de govern de l'Ajuntament de Tarragona.

La portaveu municipalmde TGN, Begoña Floría. Foto: circdetarragona.com

Els fets han transcendit a la llum cap al migdia, i a primera hora de la tarda el consistori ha convocat els mitjans de comunicació. "Ens ha sorprès la detenció i sobretot l'escenografia mediàtica. El senyor Muñoz sempre ha estat a disposició del jutge i amb una citació n'hauria hagut prou, però respectem al màxim la justícia", ha declarat tot sola la portaveu municipal, Begoña Floría.

Floría ha confessat que se n'ha assabentat pels mitjans de comunicació i ha negat que dins de l'equip de govern de Ballesteros hi hagi una preocupació extraordinària arran de la detenció de l'antic gerent de l'IMSS pel cas Inipro, a qui, entre d'altres, se l'acusa de prevaricació, malversació de fons públics i alteració dels preus dels concursos públics.

"La nostra preocupació és que es puguin aclarir els fets, quan s'obre un cas d'aquest tipus, tot preocupa", ha reiterat la portaveu municipal, qui ha comparegut sola, sense l'alcalde ni sense cap altre company de govern.

Des del consistori lamenten que els errors administratius als quals sempre fa referència l'Ajuntament de TGN acabin convertint-se en delictes, com ha assegurat Floría.

Per això, malgrat la detenció de l'ex gerent de l'IMSS, Floría ha deixat clar que no han activat cap gabinet de crisi, deixant entreveure que no esperen cap altra detenció per sorpresa.

Tot en el marc de la investigació pel cas Inipro, que investiga les contractacions de l'IMSS durant els anys 2011 i 2012 arran d'una denúncia de la Cup Tarragona a la Fiscalia l'any 2013.

La quantitat total de les les contractactacions irregulars ronda els 150.000 euros.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar