loader
menu

Ciutadans demana a l'equip de govern de TGN explicacions 'coherents' sobre el cas Inipro

El Circ dimarts, 27 d'octubre de 2015

Ciutadans i la CUP són els dos partits amb representació a l'Ajuntament que més volen que el cas Inipro s'aclareixi, i per han demanat a l'equip de govern de Ballesteros que doni explicacions. D'una banda, el principal partit de l'oposició al consistori tarragoní ha instat al grup del PSC a donar explicacions "coherents", tot recordant que “el govern municipal socialista arrossega casos de presumpta corrupció política, sense donar explicacions coherents sobre aquest tema”, ha manifestat el seu portaveu Rubén Viñuales.

La CUP confia que la investigació avanci “fins tan amunt com calgui"

En el mateix sentit, Viñuales ha destacat que “continuen succeint-se les imputacions de càrrecs socialistes per presumpta corrupció en el cas INIPRO” i ha catalogat de “poc versemblant l'explicació del govern municipal, sostenint que el cas INIPRO és per 'mala praxis' administrativa”.

Foto: Ciutadans TGN

El portaveu de C’s a Tarragona ha assegurat que “la ciutat de Tarragona es troba en una situació de desgovern”, i ha denunciat que “l'alcalde marxa al Senat, el cap de gabinet dimiteix i les dependències municipals són registrades”. També ha assenyalat que “el màxim responsable de la gestió municipal ha de convocar una junta de portaveus per informar a l'oposició”.

Sobre l'ex cap de gabinet de l'alcaldia de Tarragona, Viñuales ha manifestat que “respectem les explicacions de l'home de confiança de l'alcalde, però sorprèn la coincidència en el temps de la imputació de l'ex gerent del IMSS i la seva dimissió”, i ha conclòs que “una vegada s'aixequi el secret de sumari el govern socialista no tindrà excuses per donar les explicacions sol·licitades”.

La CUP vol que s'arribi fins al final

La CUP, qui va denunciar el cas a la Fiscalia l'any 2013, es mostra esperançada perquè considera que “evidencia el progrés del procés d’investigació per tal d’esclarir el cas que vam dur a la Fiscalia fa dos anys”.

La Candidatura d’Unitat Popular confia que la investigació avanci “fins tan amunt com calgui de manera que es depurin totes les responsabilitats necessàries”, alhora que mostra la seva preocupació envers la manca de voluntat política per a evitar més casos d’aquest tipus.

Segons la formació anticapitalista “al mateix temps que se’ns diu que no s’ha de ‘judicialitzar la política’, quan proposem mesures per a garantir la transparència, se’ns tanquen les portes i no se’ns deixa cap altra sortida que la judicial”, en referència a la proposta llençada per la pròpia formació política a l’anterior plenari en relació a al servei de neteja.

En la mateixa línia, lamenten que els grups polítics que han demanat a l’equip de govern depuració de responsabilitats i explicacions en rodes de premsa o al plenari, mostrant una clara preocupació envers pràctiques irregulars, “no només no donen suport per a garantir mesures de transparència sinó que a més s’hi posicionen en contra”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar