loader
menu

CIUTAT

Els Jocs del 2017 reordenen la seva estructura organitzativa

El Circ Ciutat dimarts, 27 d'octubre de 2015

Els Jocs Mediterranis Tarragona 2017 han anunciat canvis en la seva estructura organitzativa amb la creació de les figures del coordinador general i el coordinador general adjunt.

El regidor Javier Villamayor es converteix en Coordinador General, el Secretari Gral del COE farà de Coordinador Adjunt i el fins ara director general, Ramon Cuadrat, també canviarà de competències.

L’Ajuntament de Tarragona i el Comitè Olímpic Espanyol (COE), els dos patrons de la Fundació Tarragona 2017, assumeixen aquestes dues noves posicions amb la voluntat d’enfortir i unificar el lideratge del projecte en la figura dels seus dos patrons.

Villamayor, a l'esquerra, i al seu costat, Ramon Cuadrat. / circdetarragona.com

D'acord amb els canvis, el tinent d’alcalde dels Jocs Mediterranis de l’Ajuntament, Javier Villamayor, passa a ser el coordinador general dels Jocs mentre que el Secretari General del Comitè Olímpic Espanyol, Víctor Sánchez, assumeix el de coordinador general adjunt. El fins ara director general dels Jocs, Ramon Cuadrat, serà el nou responsable de l’Àrea d’Esports i Infraestructures.

Segons ha explicat el mateix Villamayor, cap de les dues places de Coordinador General i de coordinador adjunt no tenen retribució econòmica : "No hi ha salari afegit. No cobrarem cap quantitat per les funcions de coordinació general i coordinador general adjunt, la nostra única retribució serà el salari que Ajuntament i COE respectivament vénen pagant, i que és públic".

El màxim responsable polític del 2017 també ha indicat que "les funcions són les de coordinar les 6 àrees directives. Cadascuna de les dues institucions promotores de l'esdeveniment (Ajuntament i COE , i que són signants del contracte com a ciutat "seu") han designat a una persona per garantir l'adequada coordinació de les dues institucions i de totes les àrees implicades en l'organigrama de els JJMM"

Des del Comitè Organitzador dels Jocs també han apuntat que "el canvi ha estat consensuat amb l'equip. Ramon Cuadrat segueix sent gerent del Patronat Municipal d'Esports i Director de l'Àrea d'Esports i Infraestructures."


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar