loader
menu

CIUTAT

TGN no troba la fòrmula per vendre's patrimoni

El Circ Ciutat dimecres, 28 d'octubre de 2015

No hi ha manera de que l'Ajuntament de Tarragona pugui vendre's patrimoni. El ple extraordinari del proper divendres 30 d'octubre tancarà, de manera oficial, la subhasta pública d'un solar al passeig de les Palmeres, just davant del Balcó, sense que ningú hagi fet cap oferta en ferm.

Una imatge del solar de les Palmeres. Foto: circdetarragona.com

La subhasta, però, a un preu de sortida inicial que rondava els 4ME, ja es va fer fa quasi dos anys, segons han explicat fonts municipals. La raó per la qual la subhasta es tancarà quasi dos anys més tard és perquè en els darrers mesos sí s'havien mantingut contactes amb alguns interessats, encara que al final cap de tots ha fructificat.

El solar de les Palmeres té uns 1.200 m2, el seu ús és principalment residencial i s'hi pot construir planta baixa i quatre pisos més.

Ara fa més d'un any, la subhasta per vendre el bloc de pisos del Teatre Metropol també es va quedar deserta. En aquest cas, el preu de sortida rondava els 1,1 ME.

En les darreres setmanes, l'Ajuntament de TGN ha oficialitzat la posada a la venda d'un solar ubicat al carrer Floresví Garreta, a la Part Baixa, malgrat que també fa anys que se li busca un comprador.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar