loader
menu

CIUTAT

Vistiplau definitiu a la urbanització dels terrenys on s'ubicarà IKEA

El Circ Ciutat dimecres, 28 d'octubre de 2015

Nou pas urbanístic per a l'arribada d'IKEA i també per a l'Anella Mediterrània de Campclar. El Ple extraordinari del proper divendres tractarà de l’aprovació definitiva del Text refós del Pla parcial urbanístic 10 on s’implantarà el centre comercial i des d'on s'habilitarà l’accés a l’Anella Olímpica on es desenvoluparan els Jocs mediterranis del 2017.

L’aprovació definitiva del Pla parcial, que ja va rebre el vistiplau de la Comissió d’Urbanisme de la Generalitat el mes de juliol, és imprescindible per tramitar administrativament i aprovar durant els propers mesos els projectes d’urbanització i de reparcel·lació definitius, per part de l’Ajuntament.

Una imatge de fa mesos dels terrenys on es construïrà l'Anella Mediterrània. Foto: circdetarragona.com

Segons el consistori tarragoní, es preveu que a finals d’abril estiguin aprovats els projectes d’urbanització i reparcel·lació definitius. Aleshores, l'empresa municipal d'Habitatge (Smhausa) començarà la licitació de les obres d’urbanització en aquesta zona de Campclar, a tocar de l'autovia T-11.

El Pla Parcial té una superfície de 302.784 m2, dels quals, prop de 68.000 es destinaran a usos comercials i 30.829 a residencial.
La resta de la superfície de l'àmbit està destinada a equipaments, espais verds i sistema viari.

En el mateix ple del divendres també s'aprovarà la cessió d'un solar de xxx m2 a l'Anella Mediterrània a la Generalitat perquè hi construeixi un palau d'esports, pressupostat en uns 7,5 ME.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar