loader
menu

CIUTAT

Nova jornada de conscienciació mediambiental a la llera del riu Francolí

El Circ Ciutat dijous, 29 d'octubre de 2015

L’Associació Aurora i l’Associació CEN organitzen, sota el lema “Entre Tots Fem Francolí!”, una jornada de voluntariat ambiental per donar a conèixer els valors naturals del riu Francolí i contribuir a la seva conservació.

El punt de trobada serà el dissabte 30 d'octubre a la llera del riu Francolí, 300 m riu amunt del Pont de Santa Tecla. S’aconsella portar calçat i roba adequats.

Es tracta d’una jornada de descoberta del riu i de conservació del bosc de ribera. S’aprendrà a identificar les diferents espècies vegetals que es troben a la llera del riu, es descobrirà els macroinvertebrats del riu, es regaran algunes plantes, es posarà triturat als escocells i es retiraran deixalles.

Foto: Associació Aurora

L'activitat compta amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona i el Consorci d’Aigües de Tarragona, i la col·laboració de GATA i Limonium.

El programa

- 10.15h. Formalització de les inscripcions
- 10.30h. Presentació de l’activitat
- 10.40h a 13.30h. Realització de diferents tallers i activitats

Com inscriure's

Enviant un mail a administracio@associacioaurora.org amb les dades (nom i cognoms, any de naixement, població, correu electrònic i telèfon) o trucant al 977 520 205 (de dilluns a divendres, de 9 a 14h i de 15 a 17h) o a CEN: info@assoc-cen.org o SMS o WhatsApp al 638 065 248.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar