loader
menu

CIUTAT

TGN Impulsa destinarà 100.000 euros a les empreses que contractin persones que hi han fet formació

El Circ Ciutat dijous, 29 d'octubre de 2015


Tarragona Impulsa destinarà 100.000 € del pressupost de 2015 a subvencionar empreses que contractin persones que hagin participat en programes de polítiques actives d’ocupació promoguts pel Servei Municipal d’Ocupació.

La mesura té com a objectiu prioritari la reducció de l'atur a la ciutat i incentivar la contractació de nous treballadors.

L’ajut consisteix a sufragar com a màxim el 50% de les despeses que li suposi a l’empresa la contractació de la persona treballadora, amb un límit de 6.000€ per contracte anual a jornada completa. La contractació ha de ser com a mínim de 3 mesos i del 50% de la jornada de treball habitual.

Segons el consistori, es beneficiaran d’aquests ajuts les empreses, individuals o en forma societària, i entitats que hagin desenvolupat la seva activitat abans de la data de la primera contractació subvencionable i que a traves del servei d’intermediació laboral de l’Ajuntament de Tarragona, contractin persones, en situació d’atur i que hagin participat o estiguin participant en programes de polítiques actives d’ocupació promogudes pel Servei Municipal d’Ocupació (Tarragona Impulsa), en els últims 5 anys.

L’empresa ha de tenir un centre de treball al terme municipal de Tarragona, o bé contractar a una persona resident a Tarragona.

En declaracions de Francesc Roca, Conseller d’Ocupació i Desenvolupament Econòmic, Aquestes accions tan concretes tenen un impacte directe i immediat tant en els empresaris o empreses com en les persones que són contractades.”

Termini
El termini de presentació de les sol·licituds finalitzarà el 30 de novembre de 2015.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar