loader
menu

El gerent de l'Empresa Municipal de Transports dimiteix després de 8 anys en el càrrec

El Circ dijous, 29 d'octubre de 2015

L'Ajuntament de Tarragona ha informat de la dimissió del gerent de l'empresa municipal de transports, Mario Cortés. Després de vuit anys en el càrrec, Cortés deixa la gerència de l'EMT per raons de "caire personal, per poder complir amb les obligacions polítiques que va adquirir en les últimes eleccions municipals", segons ha explicat el consistori.

Mario Cortés, a la dreta. Foto: circdetarragona.com

En una nota, l'EMT recorda que va ser el propi gerent qui va demanar la "reubicació" dins de l'empresa, en la qual ara hi treballarà com a Cap de Servei. La petició, segons el consistori, ja la va cursar a principis d'estiu i no es va formalitzar fins la setmana passada.

L'anunci de dimissió de Cortés arriba després que Ciutadans, primer, i després la CUP, van denunciar contractacions irregulars de l'EMT per valor de 300.000 euros a una mateixa empresa.

Floría ha posat en valor la tasca realitzada per Mario Cortés durant aquests vuit anys a l'EMT: “Amb Mario Cortés al capdavant de la gerència, s’han assolit objectius gens fàcils. Entre molts altres, redreçar un passat de mala gestió, improvisació, manca de previsió i un servei deficient".

Altres elements que s’han posat en valor de la tasca de Cortés han estat l'haver dotat l’EMT de la tecnologia T-Avança, un títol de transport amb modalitat de post-pagament que ajusta el cost en funció del numero de viatges realitzats al mes i a la tarifa mes econòmica.

Cortés ha manifestat, per la seva banda, que “vam heretar una xarxa en precari en 2006, i l’hem transformat en una xarxa estable amb una cobertura territorial que supera el 98 per cent.

El ja ex gerent de l'EMT ha afegit que “renuncio ara amb la seguretat que vaig assumir la meva responsabilitat fa 8 anys amb honestedat i dedicació, en defensa dels interessos de la ciutadania d’aquesta ciutat” i també ha agraït “la confiança que l’equip de govern i la presidència d’aquesta empresa ha dipositat en la meva persona, gràcies a ella he pogut ser part activa per millorar el servei de transport públic”


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar