loader
menu

Ballesteros reunirà tots els portaveus per informar-los sobre el cas Inipro

El Circ divendres, 30 d'octubre de 2015

L'alcalde Ballesteros reunirà tots els portaveus municipals de l'Ajuntament d TGN la setmana que ve per informar-los i actualitzar-los sobre el cas Inipro. “La setmana vinent convocarem una junta de portaveus. No ho hem fet abans perquè esperàvem que s’aixequés el secret de sumari", ha explicat Ballesteros en acabar el ple extraordinari del divendres 30.

Foto: circdetarragona.com

L'alcalde, a més, ha justificat la reunió que se celebrarà el proper dia 2 de novembre entre treballadors de l'IMSS i un advocat especialista en temes penals. La CUP havia denunciat aquesta trobada perquè, al seu entendre, podria estar interferint en la investigació del cas, però Ballesteros l'ha defensat: "Els treballadors van demanar informació sobre el procés, i vam acordar una sessió assembleària amb tots per explicar-los la situació. L’advocat ho fa de manera voluntària. Aquesta reunió la mantenim perquè considerem que no interfereix".

Tal com ha vingut defensant la portaveu Begoña Floría en nom de l'equip de govern en els darrers dies, Ballesteros també ha reiterat que les irregularitats que s'investiguen en el cas Inipro i que ja han provocat detencions i imputacions d'almenys sis persones, una de les quals d'un militant de l'Agrupació Local del PSC de TGN, es deuen a una "mala praxis administrativa".

Ciutadans no es creu tantes dimissions

En la tònica dels darrers dies, l'oposició continua preguntant-se si els darrers fets al voltant del cas Inipro i les dimissions del Cap de Gabinet d'Alcaldia i del gerent de l'EMT tenen alguna relació. “Les dimissions no són una casualitat”, ha explicat el portaveu de C's, Rubén Viñuales, qui també troba molt casual "la candidatura de l'Alcalde al Senat”.

Respecte la dimissió del gerent de l'EMT, des de C's apunten que “continuaria en el seu càrrec si no fos per la denúncia de les irregularitats per part del grup municipal de C’s” i també consideren que amb aquestas renúncia, "ara s'obre una nova etapa per a les empreses municipals"


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar