loader
menu

CIUTAT

Tarragona, porta d'entrada de la fruita tropical per a tota la península

El Circ Ciutat dilluns, 02 de novembre de 2015

El Port de Tarragona ha participat un any més al certamen internacional 'Fruit Attraction', on s'hi ha presentat com un sòlid referent internacional gràcies al seu progressiu posicionament dins del rànquing de ports de la resta de l'estat.

Foto: Port de Tarragona

La localització estratègica, al sud d'Europa, ha contribuït a reforçar les relacions internacionals del port de TGN, especialment en la importació de fruita, consolidant-se com a port d'entrada per a fruita tropical de la península Ibèrica.

El Port de Tarragona disposa de connexions marítimes amb els principals països exportadors de fruita, que es tradueixen en serveis regulars amb Nova Zelanda, Costa Rica, Colòmbia i República Dominicana. La major part dels kiwis que es consumeixen a la Península entren pel Port de Tarragona, així com diferents varietats de pinyes, plàtans i alvocats. L'oferta de serveis regulars es completa amb el Canadà i els Estats Units d'Amèrica.

Una fira amb un miler d'empreses

Tota Europa s’ha donat cita en la fira Fruit Attraction, la qual, any rere any incrementa el seu reconeixement en el marc internacional amb més de 30.000 m2 d'oferta per a expositors i on hi participaran més de 1.000 empreses.

El Port de Tarragona disposa d'unes instal·lacions refrigerades de més de 20.000 m2 i amb una terminal de contenidors que complementa els serveis a l'exportació, facilitant ambdós serveis de valor afegit per aquest tràfic; picking, consolidació, controls qualitat, etiquetatge ...


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar