loader
menu

CIUTAT

Les obres al complex Sant Jordi, a punt de començar

El Circ Ciutat dilluns, 02 de novembre de 2015

El nou complex esportiu Sant Jordi podria estar enllestit cap a la primavera de 2017. Les obres, que aniran a càrrec de la Universitat Rovira i Virgili, contemplen la construcció del nou equipament esportiu i l'ampliació de la residència d'estudiants.

Foto: circdetarragona.com

Segons ha explicat a Tarragona Ràdio el vicerector d'Organització i Recursos de la URV, Xavier Farriol, els treballs començaran en breu després que aquesta setmana també es firmi també l'acta de replanteig. D'aquesta manera, ja hi podran accedir les màquines.

El projecte, d'uns 12 milions d'euros, contempla la construcció d'un nou pavelló, una plaça exterior i un nou aparcament.

L’empresa Viding SLU és l’adjudicatària del projecte i gestionarà l’equipament durant els propers 40 anys. Segons Farriol, ja disposa de llicència d’obres per part de l’Ajuntament i els treballs començaran en els propers dies amb el moviment de terra. L’actuació la portarà a terme la constructora OHL.

La previsió és que els treballs acabin cap a la primavera de l'any 2017, l'any dels Jocs. Es calcula que s'enllestiran amb temps suficient per fer les proves corresponents abans de la celebració del certamen esportiu.

Un cop acabin els Jocs, el pavelló es transformarà en una piscina, oberta als veïns de l’entorn. També s’hi habilitaran altres serveis, tant d'esport com de lleure.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar