loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Vint-i-cinc treballs opten al Premi de Periodisme Mañé i Flaquer 2015

El Circ Cultura i patrimoni dijous, 05 de novembre de 2015

El Premi de Periodisme Mañé i Flaquer és lliurarà el pròxim 13 de novembre en una cerimònia al Casal Municipal de Torredembarra

Foto: Repsol

Els Premis Vila de Torredembarra arriben a la seva recta final aquests dies amb les reunions dels respectius jurats. La Regidoria de Cultura ha decidit estrenar un nou format per dur a terme el lliurament dels diferents guardons, donant més protagonisme al Premi de Periodisme Mañé i Flaquer, amb l’organització d’un acte que tindrà lloc el pròxim 13 de novembre, a les 20 h, al Casal Municipal, amb entrada lliure.

La cerimònia comptarà amb l’actuació del grup vocal DEUDEVEU, guanyadors de la primera edició de l’Oh happy day i la presentarà el periodista Ricard Lahoz. Repsol és el patrocinador d’aquest premi, el més antic i prestigiós dels guardons culturals torrencs.

El Premi de Periodisme Mañé i Flaquer arriba enguany a la seva XXVIII edició. Conté dues categories: Comunicació local (temàtica: la vila de Torredembarra en qualsevol dels seus aspectes) amb una dotació de 1.000 € i Periodisme Turístic (temàtica: turisme en qualsevol dels seus àmbits) amb una dotació de 6.000 €.

En total s’han presentat 25 treballs (16 a la convocatòria de Turisme i 9 a la de Comunicació Local). El jurat el formen:

• Jordi Farré, director de la Càtedra Internacional URV/Repsol d’Excel·lència en Comunicació

• Josep Maria Girona, director de SER Catalunya

• Josep Bertran, responsable de comunicació i relacions externes de Repsol a Tarragona

• Sergio Vila-Sanjuán, coordinador del suplement Cultura/s del diari La Vanguardiai guanyador del Premi Nadal de 2013.

La resta de premis, que tenen patrocinadors locals, seran lliurats dues setmanes més tard. El dia 27 de novembre serà el torn dels premis de les modalitats d’arts plàstiques, el de Fotografia i Pintura Pere Romeu, el d’escultura Josep Pujol i Muntané i el de gravat xilogràfic La Torre de l’Encenall.

L’acte es farà al Pati del Castell i es clourà amb la inauguració de l’exposició dels treballs presentats, exposició que restarà oberta fins a mitjans de gener.

El dissabte dia 28 de novembre es dedicarà als premis literaris, de Contes Infantils Il·lustrats “Llegir per créixer” de Teatre “Bambolina”, de Narrativa “Isabel de Villena”, infantil “Magda Martí”, juvenil “Antoni Roig”, de Poesia “Pere Badia” i de recerca de Batxillerat Antena del coneixement Sinibald de Mas, que es lliuraran també al Pati del Castell. I finalment, el dia 29 de novembre, a Cal Maiam, els musicals: el Premi Gallofré Roig i el Premi Per a Joves Pianistes

GABINET DE PREMSA

Plaça del Castell, 8 43830 Torredembarra. Tel. 977 130 730 premsa@torredembarra.cat // www.torredembarra.cat

Complex Industrial Tarragona

Telf.+34 977 758 014. jbertran@repsol.com // xavier.arnavat@servexternos.repsol.com // www.tarragona.repsol.com


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar