loader
menu

CIUTAT

Més d'una desena d'entitats de TGN col·laboren en el calendari solidari 2016 de la Muntanyeta

El Circ Ciutat dimarts, 03 de novembre de 2015

Un viatge per un #2016solidari. Això és el que proposa el calendari que ha editat Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona La Muntanyeta en col·laboració amb una dotzena d’entitats i col·lectius de Tarragona.

Foto: La Muntanyeta

Foto: La Muntanyeta

El calendari s’ha editat amb dos formats: de paret i de sobretaula. El de paret es pot adquirir amb un donatiu de 10 euros i el de sobretaula, amb un donatiu de 5 euros. El calendari es pot trobar a la seu de La Muntanyeta i també a les seus de les entitats col·laboradores. Al mateix temps, també estarà disponible en diferents establiments col·laboradors, com la llibreria La Capona.

Des de principis d’any, La Muntanyeta ha organitzat diferents activitats amb altres col·lectius de la ciutat per realitzar les fotografies del calendari #2016solidari. Hi participen el Club Bàsquet Tarragona, el Nàstic, l’Escola de ball Nou Ritme, el Col·legi Joan Roig, les antigues integrants Blanca Paloma i Torre del Oro de Bonavista, Peix Blau i la Confraria de Pescadors de Tarragona, Tarraco Ludus, la Colla Castellera Sant Pere i Sant Pau, els Nanos Vells de Tarragona, l’Àliga de Tarragona, la Banda Simfònica Unió Musical de Tarragona i Repsol, que ha finançat aquest projecte solidari.

“El més important ha estat que els nois i noies han gaudit d’activitats diferents amb els col·lectius de Tarragona”, ha explicat la fotògrafa Cristina Aguilar, artífex de les imatges del calendari. Per la seva banda, Josep Bertran, director de comunicació i relacions externes de Repsol, ha assegurat que l’experiència a l’hora de fer les fotografies “ha estat un regal per a tots els que hi hem participat”.

El director general de La Muntanyeta, Jaume Marí, ha agraït a totes les entitats tarragonines la seva col·laboració en aquesta iniciativa pionera. “Amb aquest calendari, ens hem obert a nous col·lectius de la ciutat, i hem posat a la pràctica la integració de les persones amb discapacitat a la societat”, ha afirmat.

Presentació pública

El proper dissabte 7 de novembre, a les 12 del migdia, es farà la presentació pública del calendari a la plaça de les Cols de Tarragona, en un acte on es farà un petit reconeixement públic a totes les entitats participants. L’acte està obert a tothom i serà una bona ocasió per adquirir el calendari.

L’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral La Muntanyeta és una entitat sense ànim de lucre que gestiona una Escola d’Educació Especial, un Centre Ocupacional i una Residència per a persones amb paràlisi cerebral. La finalitat de l’associació és la defensa dels drets de les persones afectades de paràlisi cerebral i/o etiologies similars, i la garantia de l’exercici d’aquests drets.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar