loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

L'arqueòleg de la URV Robert Sala, nou director de l'IPHES

El Circ Cultura i patrimoni dimarts, 03 de novembre de 2015

L’arqueòleg Robert Sala, professor titular de l’Àrea de Prehistòria de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona i responsable de Docència de l’Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES), és el nou director d’aquest centre de recerca, després d’haver guanyat el concurs internacional que es va convocar al juny per cobrir la plaça que va deixar vacant Eudald Carbonell, per decisió pròpia i poder-se així dedicar més a la investigació, després d’haver exercit aquesta responsabilitat durant una dècada.

Robert Sala, nou director de l'IPHES. / IPHES

Sala (Salt, 1963) ha assumit el càrrec durant la reunió del Patronat de la Fundació privada IPHES celebrada el passat 2 de novembre, a Barcelona.

En aquesta nova etapa de l’IPHES, el nou director es proposa afrontar els reptes que té plantejats l’institut i que es traduiran en un pla estratègic que es vol elaborar durant el proper any. Els reptes que tenim davant són el Projecte SUMA (d’integració amb dos altres centres d’investigació del CERCA) i millorar la competitivitat i excel·lència de l’Institut en la línia que ja s’ha iniciat recentment per assolir de comptar amb un nombre important de projectes europeus competitius.

Robert Sala forma part de l’IPHES des de la seva creació el 2005 i és Llicenciat en Història per la UAB l'any 1986 i Doctorat en Història per la URV l'any 1997. També ha estat membre del comitè de direcció com a responsable de docència, càrrec des del qual ha impulsat el Màster i Doctorat Erasmus Mundus en Quaternari iPrehistòria.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar