loader
menu

CIUTAT

L'ADT competirà amb 15 equips aquesta temporada

El Circ Ciutat dimecres, 04 de novembre de 2015

L'Associació Deportiva Torreforta (ADT) va presentar la setmana passada tots els equips del club per a la temporada 2015/2016. En un pavelló amb mig miler d'espectadors a les graderies, la quinzena d'equips de l'ADT, des del prebenjamí fins el sènior de 2a Catalana, van desfilar sobre el parquet del Casal Esportiu de Riu Clar. L'acte va ser senzill, pero molt emotiu i lluït, ja que els més de 170 jugadores del club, vestits amb les noves samarretes, van omplir de groc i negre la pista, sota els aplaudiments de pares, mares, familiars i amics.

Fotos: Laura Hernández

Fotos: Laura Hernández

Fotos: Laura Hernández

L'acte va tenir el suport de diverses personalitats institucionals, comptant amb la presència dels regidors de l'Ajuntament, Javier Villamayor i Alejandro Fernández; el president del Consell Esportiu del Tarragonès, Raül Font; el directiu de la Representació Territorial de la FCBQ, Joan Ruiz; i la delegada de l'Esport de la Generalitat, Gemma Solé.

La presentació dels equips es va cloure amb el president de l'ADT, Robert Hernández, dirigint unes paraules als jugadors i públic assistent, i amb la tradicional foto de família. El màxim mandatari del club de Ponent va mostrar-se "molt content i satisfet de poder comptar amb un número important d'equips i jugadors i jugadores". Robert Hernández va assenyalar que "l'aposta que estem fent per la pedrera està donant els seus fruits i aquest acte de presentació demostra que estem molt vius".

El president de l'ADT també es va mostrar "molt orgullós de la nostra samarreta, la més tarragonina del món del bàsquet, que inclou la bandera de la ciutat de Tarragona i un skyline amb el Pont del Diable, la Catedral i la Torre Forta, el monument que dóna nom al barri on vam nèixer".


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar