loader
menu

CIUTAT

Endesa amplia la subestació de TGN per millorar el servei a més de 50.000 clients

El Circ Ciutat dijous, 05 de novembre de 2015

Endesa ha finalitzat recentment una important ampliació a la subestació de Tarragona. La intervenció s’ha realitzat a la subestació de Tarragona, situada a la carretera N-340, que dóna servei a més de 52.000 clients entre els quals s’inclouen la zona Petroquímica i del Port de Tarragona.

Foto: Endesa

En l'actuació s'hi han instal·lat dues noves cabines que un cop es connectin, donaran a la zona portuària la potència addicional que necessita actualment.

En aquest cas, segons Endesa, ha estat l’ampliació del port, precisament, la que ha requerit una ampliació en la potència subministrada, per la qual cosa, la companyia hi ha instal·lat dues noves cabines a 25kV a la subestació.

Properament es realitzarà l’estesa de cablejat que ha de connectar la instal·lació amb el punt de subministrament.

Recentment, la Companyia va invertir 90.000 en la renovació tecnològica d’aquesta mateixa subestació, que és l’equipament elèctric de referència de la ciutat i de tota la seva àrea industrial. Concretament, es van renovar alguns sistemes de protecció i cables d’interconnexió. També es va instal·lar un armari extern per a protegir la instal·lació de corrent alterna.

Ara, tota la informació de la Companyia a EndesaMobile, l'aplicació d'Endesa per a dispositius Android, iPhone i iPad.

Oficina de Premsa d’Endesa - Catalunya

Tel: 93 509 18 13

cat.premsa@endesa.es


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar