loader
menu

Estira-i-arronsa per l'estelada a la Diputació de TGN

El Circ divendres, 06 de novembre de 2015

La CUP ha tornat a penjar una estelada a la finestra del despatx que ocupa a la Diputació de Tarragona. En un comunicat, la formació independentista mostra com, en aquesta ocasió, el diputat de la Canonja Joan Pons, torna a penjar la bandera independentista a la finestra en senyal de protesta i desobeïment al mateix president de l'ens supramunicipal, el convergent Josep Poblet.

Foto: CUP

Foto: circdetarragona.com

El passat dijous, la Diputació, governada per CiU i PSC, va ordenar la retirada de l'estelada. Poblet va enviar una nota a la CUP en la qual feia referència a l'article 37.2 del Decret 139/2007. "Els ens locals no poden enarborar una bandera que no sigui la seva oficial, degudament inscrita i publicada", diu.

Segons la CUP, "per segon dia consecutiu", el president "ha ordenat als treballadors de la Diputació de Tarragona de retirar l'estelada que penja a la finestra del despatx de la CUP sense el permís d'aquesta i sense que els representants d'aquesta hi fossin presents".

"Davant d'aquesta actitud per part del president de la Diputació, el Grup Polític de la CUP continuarà insistint en penjar l'estelada a la finestra del seu despatx, cada cop que aquesta sigui retirada", asseguren els cupaires.

Joan Pons ha demanat explicacions a Poblet i ha defensat "el dret a la llibertat d'expressió", a més de recalcar que "estem immersos dins d'un procés de transició en el que ens pensem que CDC també hi és present, i per això, no entenem com es poden produir fets d'aquestes característiques, quan Poblet hauria d'estar donant suport a aquest procés en lloc d'abstenir-se en la votació d'adhesió de la Diputació a l'AMI, per exemple".

L'estelada, mentre hi sigui, és visible des del passeig de Sant Antoni.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar