loader
menu

La CUP diu que els han 'colat un gol' i acusa l'equip de govern de TGN d'impedir el debat de les ordenances fiscals

El Circ divendres, 06 de novembre de 2015

L'Ajuntament de Tarragona va anunciar el dijous 5 de novembre la congelació dels impostos i de les taxes municipals. El grup municipal de la CUP ha exterioritzat la seva indignació, tot acusant a l'equip de govern del PSC, i en especial el Tinent d'Alcalde d'Economia, Pau Pérez, de fer una actuació "esperpèntica".

Els dos regidors de la CUP a l'Ajuntament de TGN, Jordi Martí i Laia Estrada. / foto: circdetarragona.com

“L’única intenció d’aquesta calendarització era no aixecar la llebre davant el fet que la majoria de grups municipals –i la majoria de ciutadans i la majoria de periodistes- desconeixíem que era el 31 d’octubre el darrer dia que es podien fer canvis en les ordenances fiscals. Ho trobem esperpèntic”, ha assegurat la portaveu de la CUP de TGN, Laia Estrada.

La candidatura anticapitalista ha valorat negativament la congelació de les ordenances fiscals: "no permetrà aplicar millores en les ordenances en el sentit que els més rics paguin més perquè els més pobres puguin pagar menys”.

Per la seva banda, el regidor Jordi Martí Font ha etzibat, sense embuts, que "sense cap mena de dubte, el senyor (Pau) Pérez ens ha colat un gol i també a la resta de l’oposició. Però en futbol el partit s’acaba al minut noranta”".

La CUP recorda, a més, que el responsable d'Hisenda de l'Ajuntament els va parlar “com si tots els canvis i millores encara fossin possibles de negociar i fins i tot arribar a acords sobre propostes que Pérez qualificava ‘d’esquerres’.” La candidatura anticapitalista retreu l'actuació de l'equip de govern del PSC: "Ha mostrat una por total a la confrontació dialèctica i ens reafirma en la nostra opinió que el lema de ‘participació i diàleg’ en les passades eleccions municipals era pur màrqueting, propaganda falsa”.

El conseller Martí ha acabat dient que “davant de tanta foscor, des de la CUP proposem ‘Llum i taquígrafs’ i en tindrem”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar