loader
menu

CIUTAT

TGN guardona cinc entitats socials amb el diploma al Mèrit Cívic

El Circ Ciutat dimecres, 11 de novembre de 2015

Cinc entitats i iniciatives cíviques de Tarragona que destaquen per la seva tasca dins de l'àmbit social van ser guardonades amb el Diploma al Mèrit Cívic de l'Ajuntament de Tarragona.

Foto: Ajuntament de TGN

Són Càritas Diocesana, Festa Per a Tothom, Escola Solc, Fundació Bona Nit i la Fundació Onada, que van rebre el premi de mans de l'alcalde de la ciutat, Josep Fèlix Ballesteros, en un acte solemne celebrat a la sala de plens del consistori.

Els guardonats

Càritas Diocesana a Tarragona: ha rebut el diploma en reconeixement a la tasca realitzada al llarg dels anys d’acolliment i acompanyament de les persones que viuen en la pobresa i en l’exclusió social.

Festa per a tothom: ha rebut el diploma per la tasca realitzada en la integració i participació del col·lectiu de persones discapacitades a la Festa.

L’Escola Solc: ha rebut el diploma per la tasca realitzada als alumnes amb necessitats educatives especials.

Fundació Bona Nit: ha rebut el diploma en reconeixement a la tasca realitzada d’acolliment i suport a persones sense llar.

Fundació Onada: ha rebut el diploma per la tasca realitzada d’integració social i laboral de les persones amb discapacitat.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar