loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

La sala Zero, nominada a la millor programació de sala de concerts de Catalunya

El Circ Cultura i patrimoni dimecres, 11 de novembre de 2015

La Sala Zero de Tarragona ha estat nominada a la Millor Programació de Sala de Concerts dels Premis ARC 2015. Es tracta de la segona nominació consecutiva, després d’haver estat nominada l’any 2014 a la millor programació d’espai musical, per part de l’Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya en els premis de referència per la música en directe i l’espectacle a Catalunya.

La sala tarragonina competirà pel premi ARC 2015 amb Razzmatazz i el Jamboree Club, de BCN, i amb La Salamandra, de l'Hospitalet

La Sala Zero competirà en la categoria amb prestigioses sales d'arreu del país, com Razzmatazz (Barcelona), Jamboree Jazz & Dance Club (Barcelona) i Salamandra (L’Hospitalet de Llobregat).

Foto: salazero.com

L’acte de lliurament dels Premis ARC suposa pel sector un punt de trobada entre artistes, professionals de la Cultura i les Arts, institucions públiques, mitjans de comunicació i la indústria musical. La celebració de la gala de la XIII edició dels Premis ARC de la Indústria del Directe tindrà lloc el dilluns 14 de desembre a la Sala Barts de Barcelona.

La sala tarragonina organitza una mitjana anual de 90 concerts amb l’actuació de més de 130 artistes i l’assistència de més de 10.000 persones per temporada. La temporada 2015/2016 va començar el passat 1 d’octubre i des d’aleshores la ciutat de Tarragona ja ha tingut ocasió de gaudir de concerts com els recents de The Snake Corps, Delorentos, Nudozurdo, Pumuky o Bella Bestia, a més del multitudinari mini-festival Bule Bule Toga Fest, celebrat el passat 24 d’octubre a la sala.

En les properes setmanes la Zero oferirà, entre d’altres, les actuacions de Sidonie (aquest divendres 13), Nueva Vulcano (20/11), Los Tiki Phantoms (27/11), Motorzombis (12/12), Mishima (19/12), Bongo Botrako (26/12) o Ángel Stanich (16/1), a més dels cicles de concerts temàtics de música independent (Radar PALMFEST) i rock’n’roll (Bule Bule Club), entre molts altres esdeveniments musicals.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar