loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

L'exposició 'Menjar en família: Què ens uneix?' arriba a TGN

El Circ Cultura i patrimoni dimecres, 11 de novembre de 2015

Durant el mes de novembre, i en el marc de l'Any Europeu del Desenvolupament, l’exposició “Menjar en família: què ens uneix?” arriba a Tarragona, en concret al Centre Comercial, Parc Central.

Es tracta d’una mostra de fotografies sobre els programes d'ajuda alimentària que tenen el suport de la Unió Europea en diversos països del món: Txad, Equador, Jordània, Myanmar i Níger, i que es podran veure fins el proper 2 de desembre Les fotografies són obra del fotògraf britànic ChrisTerry que va traslladar-se a aquests cinc països per recollir escenes d’una situació tan tradicional com el menjar en família.

Aquesta exposició pretén donar a conèixer la situació de milions de persones arreu del món que subsisteixen gràcies a la tasca d’organismes internacionals d’ajuda humanitària i d’organitzacions sense ànim de lucre, ja sigui perquè són refugiades o perquè viuen en països d’extrema pobresa. Les imatges recullen escenes de persones que reben l’assistència del Programa Mundial d’Aliments de les Nacions Unides (PMA) gràcies al finançament del Departament d’Ajuda Humanitària i Protecció Civil de la Comissió Europea (ECHO).

L’exposició està organitzada per la Comissió Europea en col·laboració amb el Programa Mundial d’Aliments de Nacions Unides i compta amb el suport del Centre Comercial Parc Central, Tarragona Ràdio i Europe Direct Tarragona i forma part d'un projecte d'abast europeu. A través de la pàgina web www.familymeal.eu es pot obtenir més informació sobre el significat universal de “menjar en família”, així com més fotografies i receptes de cuina típiques dels països representats a les imatges. S’ha pogut veure en llocs tan emblemàtics com la seu del Parlament Europeu, el Recinte Modernista Sant Pau de Barcelona o els aeroports de Brussel·les i Madrid, entre d’altres indrets.

Així mateix, el proper dijous dia 12 de novembre, el Matí de Tarragona Ràdio es traslladarà al Centre Comercial Parc Central per fer el programa en directe, de 12:30 a 13:30. Hi participarà, entre d’altres convidats, el director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, Ferran Tarradellas.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar