loader
menu

CIUTAT

El concurs musical DO Tarragona arriba a la gran final

El Circ Ciutat divendres, 13 de novembre de 2015

El dissabte 14 de novembre la Capsa de Música (espai Tabacalera) serà la seu de la final de la 25a edició del concurs musical DO TGN. Els estils musicals dels sis finalistes, que representen el creixement territorial i la consolidació de la gran diversitat de les noves propostes musicals creatives a la nostra ciutat i comarques, fan que el DOTGN sigui un concurs de referència contrastada a Catalunya i amb grans possibilitats de creixement territorial futur. Pujaran a l’escenari de la Capsa amb aquest horari i ordre:

Foto: www.tarragona.cat

ANNA D'IVORI, 22:00 h

ZIEN AÑOS, 22:45 h

TYCO BRAE, 23:30 h

EULER, 00:15 h

ET-CO*, 1:00 h

THE KRAV MAGA, 1:45 h

Tancarà la nit l’actuació del grup convidat MINERVA (ex- Pepper Pots).

Els guanyadors es decidiran la mateixa nit. A més del vot de cadascun dels membres de la comissió artística, també podrà votar el públic assistent a la gran final. Durant l’actuació dels Minerva, es donarà a conèixer el guanyador del 25DOTGN que rebrà un premi de 1.500€, realitzarà una actuació musical en un esdeveniment de la DO de vins Tarragona durant el 2016, i actuarà a la Fira de Música al carrer de Vila-Seca FIM 2016.

El grup guanyador serà el grup convidat de la propera edició del DO TGN i la resta de grups finalistes participaran al TECLA CAPSA, en el marc de les festes de Santa Tecla 2016.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar