loader
menu

CIUTAT

El CN Tàrraco canvia el sostre de la piscina de competició gràcies al micromecenatge

El Circ Ciutat dimarts, 17 de novembre de 2015

El Club Natació Tàrraco ha començat avui amb les obres del canvi de sostre de la piscina de competició, la piscina interior més antiga del Club. El Tàrraco va iniciar fa un any i mig un projecte de mecenatge per tal de buscar fons per canviar la coberta de la piscina, una xifra que puja a 150.000 euros.

Finalment, amb el suport dels socis i amics del Tàrraco, entitats i empreses del territori s’ha aconseguit la xifra de 70.000 euros, una quantitat que permet realitzar la substitució del sostre i la instal∙lació d’una nova coberta, tot i que no es podrà substituir la màquina del clima necessària per un millor manteniment del nou sostre. Una inversió que es procurarà dur a terme més endavant.

El canvi de coberta afectarà durant tres setmanes l’ús de les piscines del club tarragoní. A partir d’avui, 17 de novembre, i fins el dissabte 21 de novembre, s’efectuarà el desmuntatge de la coberta. Diumenge 22 es pujaran els materials a la coberta i, de dilluns 23 de novembre fins diumenge 6 de desembre, es realitzarà el muntatge de la nova coberta.

Foto: CN Tàrraco

De moment l’ús de les piscines quedarà afectat sobretot pels socis que nedin de manera lliure en la franja horària de 17.15 a 19.15h, de dilluns a divendres.

L’activitat i entrenaments de les diferents seccions com Natació i Waterpolo així com els cursets de natació i l’Escola seguiran el seu ritme normal a l’altra piscina del Club, de mateixes dimensions.

La secció de sincronitzada traslladarà els seus entrenaments a una piscina municipal. A partir del dia 6 de desembre, ja es preveu que estigui instal∙lada la nova coberta i que es pugui utilitzar la piscina amb tota normalitat. Una data, però que pot veure’s modificada segons el desenvolupament de l’obra.

Per al President del CN Tàrraco, Josep M. Claver, tot i no aconseguir la xifra dels 150.000 euros, “és del tot positiu que canviem el sostre, era un dels reptes d’aquest any i és necessari per la seguretat dels nedadors i socis i pel bon funcionament de la instal∙lació ja que es perd temperatura pels forats existents, un fet que incrementa el consum del gas”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar