loader
menu

CIUTAT

Tarragona lluitarà per combatre l'absentisme escolar

El Circ Ciutat divendres, 13 de novembre de 2015

La llei estableix que la vigilància del compliment de l’escolarització obligatòria correspon als municipis. Es tracta, però, d'una responsabilitat compartida entre l'administració educativa de la Generalitat i les pròpies administracions locals, que col·laboren, en l'àmbit educatiu.

Foto: iesjoanalcover.cat

En aquest sentit, el tinent d’alcalde d’Educació de Tarragona, Francesc Roca, i la directora general d'Atenció a la Família i Comunitat Educativa, Meritxell Ruiz, han signat un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i la Generalitat per combatre l’absentisme escolar, que ha estat presidit per l'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros.

L’ exercici de la responsabilitat compartida entre l’Ajuntament de Tarragona i del Departament d ’Ensenyament s'articula en l'àmbit del terme municipal de Tarragona.

“El conveni no ha de suposar cap despesa econòmica directa per a cap de les institucions signatàries” afirma el conseller municipal Francesc Roca, “Cadascuna de les administracions assumirà els costos de les respectives obligacions dins la despesa ordinària del seus pressupostos”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar