loader
menu

CIUTAT

Desmantellen una associació cannàbica al centre de TGN

El Circ Ciutat dilluns, 16 de novembre de 2015

La Guàrdia Civil, en col·laboració amb la Guàrdia Urbana de Tarragona, van desmantellar dijous passat una associació cannàbica ubicada al centre, i en l'operació es van detenir els responsables del local, el seu president i secretari, als quals se'ls imputa un delicte de tràfic de drogues.

Foto: Guàrdia Civil

Segons la Guàrdia Civil de TGN, les investigacions es van iniciar al mes de maig quan van tenir coneixement que a l'interior d'un local ubicat a Tarragona, seu d'una associació de consumidors de cànnabis, es podia estar cometent un delicte de tràfic de drogues, ja que no només podrien estar consumint estupefaents al seu interior, sinó que també els venien i distribuïen a qualsevol comprador pel mètode conegut com "venda a la menuda", és a dir la venda directa en petites quantitats al consumidor final.

Després de les primeres investigacions, es va poder confirmar l'existència de les dades obtingudes en la primera investigació, en constatar, segons els cossos policials, un "inusual" moviment de persones que accedien al local, romanent en el seu interior un curt espai de temps, durant el qual es produïa la transacció.

Sobre les 16'00 hores del dia 12 dels corrents, es va establir un dispositiu conjunt a fi d'explotar la informació recollida en la investigació, quan el Jutjat d'Instrucció número 1 de Tarragona en Funcions de Guàrdia, va autoritzar l'entrada i registre del local . Durant el registre de la seu de l'associació es van localitzar diferents varietats de marihuana, així com estris per la seva manipulació i venda.

Efectes intervinguts

Es van comissar 400 grams de marihuana seca disposada per a la venda, 1.000 bosses unidosi amb autotancament, 3 bàscules de precisió i més de 900 euros en efectiu. En l'operació es van detenir dues persones de nacionalitat espanyola i veïns de Tarragona, que van ser posats a disposició del Jutjat d'Instrucció nombre 1 de Tarragona.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar