loader
menu

CIUTAT

La CUP exigeix poder veure la feina que l'IMSS va encarregar a Inipro

El Circ Ciutat dimecres, 18 de novembre de 2015

La CUP de Tarragona ha tornat a moure peça en el marc de la investigació del cas Inipro. Ara ha exigit a l'equip de govern del PSC que els faciliti tota la documentació que acrediti que l'esmentada empresa va fer els treballs pels quals va ser contractada per l'Institut Municipal de Serveis Socials (IMSS) els anys 2010, 2011 i 2012, i pels quals va facturar prop de 250.000 euros, a raó de 61.000 euros, 93.000 euros i 104.000 euros, respectivament.

Una imatge de l'escorcoll a l'Ajuntament de TGN l'octubre passat. / circdetarragona.com

La formació anticapitalista respon, així, a l'equip de govern del PSC, qui en un comunicat signat per la portaveu, Begoña Floría, va assegurar que "Inipro va cobrar perquè va realitzar els treballs", i reiterant, per enèssima vegada, que tot es devia a "mala praxis administrativa i de gestió".

Per això, els cupaires, que ja van denunciar el cas a la Fiscalia l'any 2013, ara han donat cinc dies de marge al govern de Josep Fèlix Ballesteros perquè els faciliti tota la informació relativa als treballs que va facturar l'empresa Inipro durant 2010, 2011 i 2012.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar