loader
menu

CIUTAT

L'entrada de nous accionistes al consell del Nàstic, aturada

Sergi Casado Ciutat dilluns, 04 de març de 2013

L'entrada de l'empresa @Promoesport BCN al Consell d'administració del @Nàstic està aturada. En principi, aquesta agència de representació de futbolistes, liderada per l'Agent FIFA José Rodríguez Baster, conegut futbolísticament com Rodri, estava interessada a invertir 1 milió d'euros en l'accionariat grana; una operació que permetria que Promoesport BCN passés a controlar prop d'un 15 per cent del pastís accionarial del Nàstic.

D'esquerra a dreta, el director general del club, Lluís Fàbregas; el president Josep Maria Andreu i l'advocat de club, Josep Maria Lloret. / gimnasticdetarragona.com

Perico, el darrer fitxatge del Nàstic. / gimnasticdetarragona.com

De moment, però, Promoesport tan sols ha garantit la meitat de la quantitat que va transcendir inicialment. A més, el mig milió d'euros que ara estaria disposat a invertir aquesta agència de representació no arribarien en metàl·lic a les arques del club grana. Fins i tot, el club grana estaria pendent d'un aval bancari per tal de tenir la certesa de que els futurs nous inversors en la SAE grana compliran. Pel que fa a l'altre mig milió d'euros que, a priori, Promoesport BCN també estava disposat a invertir, tot apunta que, de moment, no arribaran a Tarragona. D'aquesta manera, l'agència de futbolistes tan sols passaria a controlar entre el 5 i el 10 per cent de les accions. Actualment, el soci majoritari dins del consell és l'Ajuntament de Tarragona, amb prop del 20 per cent, i representat per Ramon Cuadrat. El president, Josep Maria Andreu, controla prop del 12% dels títols.

Des del Consell d'Administració grana s'ha evitat fer cap declaració al respecte, tot assegurant que els tractes amb Promoesport BCN són "molt complexos".

El deute actual del Nàstic és d'uns 10 milions, segons va explicar el president del consell, Josep Maria Andreu, en la reunió amb els pares de nens del futbol base contret per directives anteriors. La meitat està sent sufragat íntegrament per l'Ajuntament a raó de mig milió anual (és tota la subvenció municipal al club). A més, la injecció econòmica al Nàstic és necessària i urgent després que el març de l'any passat es va decidir ajornar l'ampliació de capital d'1,5 milions d'euros.

Perico, nova incorporació

En l'àmbit purament esporti, el club ha tancat el fitxatge de Pedro José Pinazo Arias (1.82m i 76Kg), més conegut com Perico. El futbolista (Málaga, 18 de gener de 1985) arriba a Tarragona després de jugar la temporada passada a l’Elche, equip de la Segona Divisió A, on va un total de 28 partits. Perico, que va néixer futbolísticament a les categories inferiors del Málaga CF, ha jugat a la UD Salamanca, al CD Castellon i al propi Elche, i en tots tres casos ho ha fet a la divisió de plata de la LFP. Perico vestirà la samarreta grana fins a final de temporada i la temporada vinent.

El jugador, que ocupa la posició de mitja punta i és esquerrà, destaca per la seva qualitat individual, fent que la seva mobilitat en l’atac el converteixin en un jugador que pot caure a les dues bandes o bé jugar pel mig de l’atac, just per darrere del punta.
El jugador ja està a Tarragona, demà passarà la revisió mèdica, entrenarà amb els no convocats i dijous s’unirà al grup amb la resta de companys.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar