loader
menu

CIUTAT

TGN tornarà a instal·lar una pista de gel al centre per incentivar les compres nadalenques

El Circ Ciutat dimecres, 18 de novembre de 2015

L'Ajuntament de Tarragona tornarà a instal·lar una pista de gel a la plaça Verdaguer per incentivar les compres de Nadal. L'espai s’inaugurarà el proper 27 de novembre i romandrà oberta fins al 17 de gener. La durada de l’activitat serà de 30 minuts i el preu estàndard serà de 7 €.

Una imatge de la pista de l'any passat. / foto: circdetarragona.com

La pista de patinatge tindrà unes dimensions de 25x14 metres; conformant una superfície d'uns 350 m2, tot i que i la instal·lació complerta és de 604 m2, ja que també hi ha la zona dels patinadors per col.locar-se els patins i 4 carpes cobertes amb els boxes de lloguer de patins.

El mateix dia 27 a les 18 hores, davant de l’arbre de Nadal de la Rambla Nova, es procedirà a la tradicional encesa dels llums de Nadal, amb l’actuació de les Agrupacions Corals de l’Escola Municipal de Música, l’espectacle Narratives Teatrals i l’actuació de Pot Petit Animació.

Pel que fa a l’enllumenat, enguany s’instal·laran 500 motius nadalencs en 60 carrers. Els llums són de tipologia Led i el cost econòmic l’assumeix integrament l’Ajuntament, que és de 250.000 € aproximadament. El llums romandran oberts fins al dia 7 de gener.

Segons ha explicat la consellera de Comerç, Elvira Ferrando, per vincular la pista gel amb el comerç local col·laborarà amb les entitats comercials i els hi facilitarà packs de tiquets de 2x1 per entrar a la pista de gel i que els comerciants podran oferir als seus clients per cada compra i fins esgotar les existències.

Ferrando ha afirmat que “la campanya vol vincular el comerç minorista urbà amb la dinamització d’entreteniment i d’oci, especialment per aquestes festes nadalenques, amb la pista de gel.” Els tiquets no suposaran cap despesa pels comerciants, doncs el cost l’assumirà l’Ajuntament.

Cal dir, que el 27 de novembre també coincideix amb el dia comercial “Black Friday” i que l'associació de comerciants Via T animarà als comerços a oferir descomptes als seus clients i que les botigues allarguin una mica el seu horari comercial habitual, degut a la coincidència amb l’encesa de llums i la inauguració de la pista de ge

D'altra banda, l’Associació de comerciants de Sant Pere i Sant Pau, Botiguers de Tarragona i l’Associació de comerciants de la Vall de l’Arrabassada, col·laboraran amb la Marató de TV3 el dia 13 de desembre organitzant activitats; durant les festes, l’Associació de venedors del Mercat Central promourà el tiquet “rasca-rasca” perquè els clients puguin obtenir premis i organitzarà la II Gimcana dels Aparadors de Nadal i, els comerciants de la Rambla Nova, faran activitats nadalenques.

Els actes tradicionals estaran presents, entre d’altres, amb les cantades de Nadal, impulsat per la Via T; les fires de Nadal i Artesania; els pessebres a Sant Salvador i la plaça del Reis, a més d’un de més petit a la plaça de les Lletres Catalanes; el caga tió; la recollida de cartes dels Patges Reials; la passejada de l’Home dels Nassos i l’arribada dels Reis Mags d’Orient amb la Cavalcada.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar