loader
menu

CIUTAT

El pàrquing Saavedra seguirà tancat fins que no es reparin tots els desperfectes ocasionats per l'incendi

El Circ Ciutat dijous, 19 de novembre de 2015

L’aparcament de Saavedra romandrà tancat al públic fins que estigui resolta l’afectació produïda ahir per l’incendi en un traster on es guarda material i pintura.

Foto: circdetarragona.com

L'incendi va afectar part del sistema elèctric i s’ha de reparar. També s’ha de revisar el sistema d’il·luminació d’emergència, el funcionament de tots els serveis, les mesures de seguretat i fer una valoració dels danys. A més, també s'ha de fer una neteja a fons a causa de la cendra provinent del foc.

De moment, l'Ajuntament ha informat que totes les persones que tenen el seu vehicle estacionat a l’aparcament ja el poden retirar acompanyats per treballadors de l’empresa municipal d'Aparcaments (AMT).

Els abonats de l’aparcament Saavedra poden estacionar gratuïtament els seus vehicles a l’aparcament municipal de l’avinguda de Catalunya.

Una vegada estigui resolt tot plegat, la valoració de danys, les reparacions i la comprovació de les mesures de seguretat, es tornarà a obrir públic i es restablirà el servei, cosa que es comunicarà públicament


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar