loader
menu

CIUTAT

La Policia Portuària s'agermana amb la Guàrdia Urbana

El Circ Ciutat divendres, 20 de novembre de 2015

El Tinglado 4 del Moll de Costa va ser escenari el passat divendres de la celebració del Dia de la Policia Portuària de Tarragona, en que també es va escenificar l'agermanament del cos policial del Port amb la Guàrdia Urbana de Tarragona.

Foto: Autoritat Portuària de Tarragona

Va ser un acte de reconeixement a la tasca que desenvolupa aquest cos de policia en la seguretat i prevenció durant l'activitat diària de tota la comunitat portuària.

Així mateix, en aquest acte la Policia Portuària es va agermanar amb la Guardia Urbana per la seva constant predisposició a la col·laboració i coordinació en tots aquells aspectes relacionats en l’entorn Port-Ciutat.

L’acte va comptar amb la presència del president del Port de Tarragona, autoritats locals i responsables dels diferents cossos de seguretat que també han estat reconeguts per la seva col·laboració i cooperació amb el Port de Tarragona.

La Policia Portuària també va fer un reconeixement a les diferents direccions de l’Autoritat Portuària que, al llarg de l’any, han tingut un paper destacat en la col·laboració amb el cos de Policia Portuària.

A més, en aquest acte es va aprofitar per visitar i conèixer les instal·lacions del centre de control i vigilància (CCV) del Port de Tarragona.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar