loader
menu

CIUTAT

La moda del Black Friday s'instal·la a TGN

El Circ Ciutat dilluns, 23 de novembre de 2015

El proper 27 de novembre els tarragonins i tarragonines també podran celebrar el popular Black Friday, un dia que té per objectiu motivar als consumidors amb descomptes especials i que servirà per iniciar la temporada de les compres nadalenques.

Una imatge del centre comercial Parc Central de TGN. Foto: tarragona.net

Eslògan de la VIa T. / foto: Via T

D'una banda, els comerços adherits a l'associació de comerciants Via T de Tarragona també oferiran descomptes especials els dies 27 i 28 de novembre. Per la seva banda, el centre comercial Parc Central, sota la gestió ara de l'empresa CBRE, també s'afegeix a la jornada, on hi participaran tot tipus d’establiments.

Parc Central donarà a conèixer el llistat dels descomptes dels diferents establiments i marques el mateix dia 27 a través de les xarxes socials i de la pàgina web.

El Black Friday és una iniciativa importada dels Estats Units on, des de fa més de deu anys, l'últim divendres de novembre es celebra d’aquesta manera, una cita anual que allí ja s'ha convertit en el dia de més activitat comercial.Sobre Parc Central
Inaugurat el maig de 1997, Parc Central actualment compta amb 34.000m
2
de superfície
en què s'alberguen 126 locals comercials i de restauració i sis sales de cinema. En
aquests moments dóna feina a 1.000 persones.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar