loader
menu

CIUTAT

El PSC denuncia que l'evasió fiscal a TGN arriba cada any als 1500 ME

El Circ Ciutat dimarts, 24 de novembre de 2015

L'evasió fiscal a les comarques de Tarragona arribaria, cada any, als 1.500 milions d'euros. Són estimacions "pel cap baix" del grup del PSC al Congrés dels Diputats, i que ha denunciat el diputat tarragoní Joan Ruiz.

Latindadd.es

El diputat tarragoní del PSC al Congrès, Joan Ruiz. Foto: blocs.tinet.cat

"Amb un Govern socialista no hi haurà perdó, ni amnisties als delinqüents fiscals. Hi haurà més inspeccions, sentències i presó per als insolidaris que s’atreveixin a robar als ciutadans d’aquest país defraudant impostos i posant els seus milions als paradisos fiscals”, així de contundent s’ha mostrat Ruiz.

Segons ha revelat el diputat tarragoní, d’acord amb les estimacions del grup socialista al Congrés, “pel cap baix cada any s’evadeixen uns 1.500 milions d’euros de la província de Tarragona, uns 16.000 milions de Catalunya i uns 44.000 milions del conjunt d’Espanya.”

“Per fer-nos una idea del que suposa això tan sols cal recordar que la recaptació d’aquests ingressos generats al país permetria cobrir el 90% de la factura sanitària. O un altre exemple, cada any aquests 1.500 milions d’evaporen de la recaptació tarragonina al mateix temps que les inversions del Govern del PP a la província durant aquests darrers quatre anys han estat, de mitjana, només 325 milions d’euros anuals.”

Joan Ruiz ha explicat que aquest volum descomunal d’evasió fiscal en gran mesura és responsabilitat de grans corporacions empresarials i de milionaris i grans fortunes.

El diputat socialista ha advertit que segons dades del sindicat de tècnics del ministeri d’hisenda "el 88% d’aquesta evasió fiscal queda impune"

Retrets a la política del Govern de l'Estat

“I què ha fet el Govern del PP per lluitar contra aquesta realitat escandalosa? Doncs impulsar una amnistia fiscal que ha permès als defraudadors pagar tan sols un 10% per blanquejar els diners evadits del país".


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar