loader
menu

CIUTAT

Fabroker.eu fa un nou pas d'expansió i obre oficina a Reus

El Circ Ciutat dimecres, 25 de novembre de 2015

Fabroker.eu és una corredoria d’assegurances que té la seu central a Tarragona i que s’ha anat expandint els darrers anys, especialment els dos darrers amb l’obertura d’oficines a Torreforta i Sant Pere i Sant Pau. En poques setmanes continua la seva expansió obrint oficina a la ciutat de Reus. Kiko Solà és el Director Tècnic de Fabroker.eu.

Foto: avanti comunicació

Pregunta: Kiko, esteu a punt de fer un pas més en la vostra expansió amb l’arribada a la ciutat de Reus. Fes-nos cinc cèntims.

Resposta: "Jo sóc de Tarragona de tota la vida, com el protagonista dels ocho apellidos vascos, i per part de mare no recordo cap avantpassat que no sigui de Tarragona que és la ciutat on m’he mogut tota la vida. Històricament, tant el Jordi com jo vam començar a treballar a Tarragona tot i que, de fet, ell va fer els seus inicis a Constantí i suposo que això, d’alguna manera, és el motiu pel qual ell sempre ha tingut el cor dividit entre Reus i Tarragona. Jo sempre deia que havíem de centrar-nos en Tarragona i el Jordi sempre em comentava que també havíem d’estar a Reus. Obrir allí una oficina és, en certa manera, alliberar-se de l’espina que tenia clavada. La veritat és que aquesta expansió cap a la ciutat veïna l’agafem els dos amb il·lusió i sabent que hi podem oferir molt, des dels nostres productes i serveis fins a la nostra experiència de mes de trenta anys.

- Vosaltres sou d’aquells que penseu que les ciutats de Tarragona i Reus estan obligades a complementar-se i que tenir seu als dos llocs és un valor afegit. És així?

- "Sí, sempre he pensat que aquestes discussions que tenen algunes persones sobre les dues ciutats, són absurdes i no van a enlloc. Tothom té amics o clients a les dues ciutats i estem en un món en constant expansió. Nosaltres, i en aquest cas és responsabilitat meva, tenim clients a tot l’Estat. Jo tinc amics que em pregunten com sóc capaç d’anar a Madrid a vendre assegurances si allí ja n’hi ha i jo sempre els hi responc que cadascú té coses que sap fer millor que els altres, que segur que hi ha gent que en sap vendre millor però que nosaltres intentem fer-ho el millor possible allí on anem."

- Al seu moment vareu demostrar ser molt valents viatjant per tota Espanya a oferir els vostres serveis. Això és un fet diferencial que us fa destacar i un símptoma evident que sabeu que es pot arribar a qualsevol ciutat si es creu en el producte, oi?

- "Nosaltres fa més de 15 anys que vam començar a fer quilòmetres per Espanya. Molts diumenges a la tarda, agafàvem el cotxe per anar a fer visites a tot l’Estat i si anàvem molt lluny, sortíem el diumenge al matí per estar a punt per fer visites el dilluns al matí. Com la rendibilitat del nostre sector mai és a curt termini, al principi semblava que anéssim a llençar diners però al cap dels anys hem aconseguit tenir una implantació a molts llocs d’Espanya, gairebé a totes les províncies. Ara mateix tenim un company nostre a Salamanca, jo vaig estar la setmana passada a Andalusia i a Madrid, en Jordi acabarà aquesta setmana a Alacant i Cartagena... és un treball constant per expandint-nos."

- Arribeu a Reus de la mà de Samsa Seguros que, en certa manera, és una altra garantia atès que és una marca consolidada a la ciutat...

- "Exacte, nosaltres ens hem expandit de forma local a base d’integrar companys del sector perquè sempre hem cregut que empreses com la nostra, de mediació d’assegurances, requerien un volum i això ho aconsegueixes de dues maneres: creixent tu i integrant companys a casa. Crec que els que han vingut estan a gust i saben perfectament que són una part més del nostre equip i que hi som per ajudar-nos mútuament. D’aquesta manera hem aconseguit obrir a Reus sense començar de zero, anant de la mà d’una entitat històrica allí com Samsa a través de la seva secció d’assegurances. Això ens fa estar molt contents."

- A més, porteu a Reus un sistema de treball poc habitual com és l’oficina de proximitat, un espai que no tanca als migdies i que obre els dissabtes, que suposa un altre al·licient i fet diferencial...

- "Davant d’un món que cada dia es mou més per Internet però que necessita de la comunicació directa i personal, nosaltres fomentem el tema web amb la nostra pàgina en la que hi pots contractar tots els nostres serveis però apostem clarament per donar un servei a aquell client que ve i posa els peus a al botiga. A les nostres oficines de Ponent i Sant Pere i Sant Pau, tenim clients que venen i poden parlar en persona amb un corredor d’assegurances, com per exemple el Pedro de Torreforta, que coneixen i saben que els atén bé. Nosaltres tenim clar que aquest servei, el de proximitat, encara s’ho val i el temps ens dóna la raó."

- Reus, Paris, Londres i el “seguro” que tu vols”. Aquest és el lema que s’ha escollit per arribar a Reus i que, en la seva essència, tothom coneix per allò de la prosperitat que suposava la frase al seu moment i la significació que té avui en dia. Què en penses?

- "Pensem que Reus és una gran ciutat, amb molt futur i una gran importància comercial. Com tenim clar que és una ciutat que té molt a dir a nivell comercial i empresarial a Catalunya, ens volem sumar al moment i aprendre dels qui en saben tot oferint la nostra experiència."


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar