loader
menu

CIUTAT

Ciutadans demana que s'aturi la construcció d'una escola anglesa privada a Boscos

El Circ Ciutat dimecres, 25 de novembre de 2015

Només unes hores abans que l'Ajuntament de Tarragona resolgui el concurs perquè una escola privada en anglès s'ubiqui a la urbanització de Boscos, el grup municipal de Ciutadans ha demanat que es paralitzi tot el procès.

Dues empreses: Jigsaw, amb seu a TGN, i l'Escola Internacional de Salou, opten a l'adjudicació i a una concessió pels pròxims 50 anys per gestionar un espai municipal de 12.000 m2.

"S'ha de paralitzar el procediment de concessió d'una finca municipal a una escola privada d'idiomes”, ha denunciat el portaveu, Rubén Viñuales, qui ha criticat les condicions econòmiques per les quals, o bé l'escola Jigsaw, o bé l'Escola Internacional, a Salou (les úniques dues emprese que hi concursen) podran gestionar la finca municipal de 12.000 metres quadrats que hi ha al carrer Joan Lamote de Griñón.

Foto: circdetarragona.com

Viñuales indica que “la concessió s'ha fet per un període de 50 anys, amb un preu de 13.000€ anuals i davant un terreny de 12.000 m2”. El portaveu de C’s ha catalogat de “ridícul” aquest preu, “tenint en compte que al mercat actual, el preu mitjà de lloguer per m2 a Tarragona ascendeix a 7€”.

Ciutadans, a més, s'alinia amb el grup de veïns que mostren recel i malestar des de fa mesos, per la qual cosa van decidir presentar un recurs, finalment desestimat.

"Se'ls ha privat de l'espai per a un equipament municipal, per concedir la finca a ‘preu simbòlic’ a un negoci privat amb cert poder adquisitiu”, lamenta el líder de C's a TGN.

Per això, Viñuales ha expressat la intenció de “portar a ple el procediment per paralitzar-ho i recuperar la finalitat d'ús municipal del terreny, tal com es preveia en el Pla d'Ordenació Urbanístic Municipal (POUM)”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar