loader
menu

CIUTAT

L'Ajuntament autoritza la construcció d'una escola d'anglès privada a la urbanització de Boscos

Sergi Casado Ciutat dimecres, 25 de novembre de 2015

L'Ajuntament de Tarragona ha autoritzat finalment la construcció d'un centre d'ensenyament privat en llengua anglesa a la urbanització de Boscos, en un solar d'uns 12.000 metres quadrats al carrer Joan Lamote de Griñón.

Imatge virtual del futur nou centre que obrirà Jigsaw British School. Font: Jigsaw

Imatge virtual del futur nou centre que obrirà Jigsaw British School. Font: Jigsaw

Imatge dels terrenys on és previst que es construeixinla nova escola.mFoto: circdetarragona

Un cop resolt el recurs presentat per sis veïns, i que va aturar momentàniament el concurs cap a finals de maig, el consistori tarragoní el va reemprendre. S'hi van presentar l'Escola Jigsaw, amb seu actual a l'avinguda Maria Cristina de TGN, i l'Escola Internacional, de Salou.

Un cop oberts els sobres, avui 25 de novembre, amb les diferents propostes, la mesa de contractació de l'Ajuntament de Tarragona decidit proposar l'obra a Jigsaw British School. El projecte, cent per cent privat, contempla una inversió aproximada d'uns 2 milions d'euros, i la seva implantació aniria per fases.

Les previsions són que la nova Escola Jigsaw ja pugui obrir portes el proper curs, i amb l'objectiu que l'any 2027 ja surti la primera promoció de Batxillerat.

La concessió és per als propers 50 anys, i el finançament el tenen garantit. Més d'una vuitantena de famílies tarragonines ja aposten per aquest nou model educatiu.

La intenció del consistori d'ubicar-hi un centre d'ensenyament privat va escalfar els ànims de molts tarragonins i tarragonines, i fins i tot de la CUP i recentment de Ciutadans, que va denunciar-ho públicament, aliniant-se, de pas, amb els representants veïnals.

Faria les funcions de centre cívic per a Boscos

El projecte del nou centre d'ensenyament en anglès contempla que les instal.lacions puguin funcionar també com a edifici públic.

Un cop s'acabi la jornada escolar, a les 16h, la sala d'actes, les pistes de futbol sala i altres equipaments estaran oberts a l'ús dels veïns de Boscos.

Pel que fa als terrenys, caldrà que es faci una nova assignació d'ús, ja que actualment només contempla els usos com a equipament, però no com a equipament educatiu.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar