loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

El 26è Concurs de Castells de TGN ja té dates: 25 de setembre i 1-2 d'octubre de 2016

El Circ Cultura i patrimoni dijous, 26 de novembre de 2015

La XXVI edició del Concurs de Castells de Tarragona ja està marcat en el calendari casteller de l’any vinent. La gran cita castellera de la propera temporada tornarà a celebrar-se en dos caps de setmana, els dies 25 de setembre i 1 i 2 d’octubre de 2016.

El primer cap de setmana, a Torredembarra, i el plat fort, com sempre, a la Tàrraco Arena

Tal i com s’ha fet sempre, la cita s’ha programat pel primer cap de setmana d’octubre i, tot i caure molt aviat en el calendari, en cap cas s’ha plantejat la possibilitat d’endarrerir-lo al següent cap de setmana per tal de no interferir en la resta del calendari casteller tradicional que durant el mes d’octubre acostuma a estar farcit de diades.

Foto: David Oliete

El dissabte 1 a la tarda i el diumenge 2 d’octubre al matí es desenvoluparan les jornades castelleres a la Tarraco Arena Plaça (TAP) de Tarragona, mentre que l’anterior diumenge, dia 25 de setembre, la cita serà, per segona edició consecutiva, a la plaça del Castell de Torredembarra.

Tindran dret a participar al XXVI Concurs de Castells les 42 colles millor classificades al Rànquing Estrella Concurs, que comptabilitza les actuacions realitzades des de l’1 de setembre de 2015 fins al 31 d’agost de 2016. És a dir, 12 colles actuaran a Torredembarra, 18 durant la primera jornada a la TAP i 12 durant la segona jornada en aquest espai.

A hores d’ara l’organització del certamen ja està treballant en la preparació de l’edició del 2016 per tal de millorar diversos aspectes logístics respecte a l’anterior edició.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar