loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Els organitzadors de la festa de Cap d'any a TGN busquen la complicitat del petit comerç

El Circ Cultura i patrimoni dijous, 26 de novembre de 2015

Els tarragonins i tarragonines podran tornar a celebrar el Cap d'Any al carrer amb l'"Espanta-sogres", el show amb què els seus organitzadors, l'associació de joves empresaris SPAM, junt amb el dinamitzador Jordi Viñoles "El Feriante", amenitzaran el comiat de 2016 i la benvinguda de 2016 des del Pla de la Seu.

Foto: circdetarragona.com

L'acte central serà un vídeo mapping d'uns 15 minuts que es reproduïrà sobre la façana de la Catedral de Tarragona cap a 3/4 de 12 de la nit del dia 31, i que enguany, a més, també es podrà seguir en directe per TAC 12. El finançament del vídeo mapping, junt amb la resta d'actes previstos, ja està garantit gràcies a les aportacions d'SPAM i també de la pizzeria Pani & Pasta, que serà el patrocinador principal.

No obstant, tal com explica Jordi Viñoles, principal responsable del col·lectiu SPAM, més enllà de divertir, la intenció i la voluntat de l'Espanta-sogres és fer que es converteixi en un projecte de ciutat. Els més de 5.000 vots obtinguts en un concurs organitzat per Movistar no van ser suficients perquè el projecte del tarragoní Jordi Viñoles aconseguís tot el finançament, tot i que van suposar un excel·lent punt de partida i una bossa de suports molt a tenir en compte.

Ara, a través de les xarxes ja han obert una campanya de mecenatge entre el petit comerç de la ciutat, a raó de 60 euros (iva inclòs) perquè col·laborin en la idea i ajudin a cobrir el 100 per cent del finançament de l'"Espanta-sogres".

Amb el lema "Plegats fem que passi", bars, comerços, restaurants, botigues i altres establiments de Tarragona estan cridats a participar. També artistes, entitats i associacions tenen l'opció d'aportar aquests 60 euros que els convertiran en col·laboradors de la iniciativa.

A canvi, l'establiment col·laborador rebrà dos adhesius que podrà exposar per donar compte de la seva condició de col·laborador de L'Espanta-sogres, ia més el seu logotip i la seva col·laboració seran difosos a través dels perfils de l'esdeveniment a les xarxes socials.

En els propers dies, els impulsors de la iniciativa seguiran fent difusió i publicitat de l'acte a les xarxes socials, on l'Espanta-sogres ha anat agafant molta embranzida.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar