loader
menu

CIUTAT

L'Ajuntament suprimeix el pàrquing que hi havia dins del solar de l'Hostal del Sol

El Circ Ciutat dijous, 26 de novembre de 2015

L'Ajuntament de Tarragona ha decidit tancar de manera definitiva l'aparcament provisional que hi havia dins del solar de l'antic Hostal del Sol i destinarà l'espai als assajos oberts dels Xiquets de Tarragona.

Argumena problemes de seguretat i a partir de l'any que ve el cedirà als Xiquets de Tarragona perquè hi facin els assajos oberts

La vintena de places d'aparcament que hi ha habilitades desapareixeran i s'hi col·locarà una reixa. Segons ha informat Tarragona Ràdio, l'Ajuntament manté que el tancament definitiu de l'aparcament es fa per motius de seguretat perquè hi havia mala visibilitat a la sortida dels cotxes.

Foto: circdetarragona.com

En declaracions a l'emissora municipal, la portaveu de l'equip de govern, Begoña Floria, ha confirmat l'operació i ha explicat que no li preocupa la pèrdua d'aquestes places d'aparcament a la zona del Passeig de Sant Antoni perquè per allà ja es produeix força rotació de vehicles.

Floría ha defensat, a més, que l'aparcament dins del solar ja es va concebre perquè fos provisional. A més, segons els estudis de rotació duts a terme per Aparcaments Municipals de Tarragona (AMT), les places que s’ofereixen al Passeig de Sant Antoni són suficients per atendre la demanda.

Ara fa uns mesos, el consistori ja va donar llum verd a la cessió d'un solar al carrer Trinquet Vell perquè la Colla Jove fes també els seus assajos oberts.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar