loader
menu

CIUTAT

Neix 'Tarraco Activa', una nova plataforma cívica que busca aprofitar el potencial de TGN

El Circ Ciutat divendres, 27 de novembre de 2015

Tarragona compta amb una nova plataforma ciutadana i cívica, que neix amb la voluntat de "despertar" la ciutat i tractar alhora d'aprofitar tot el potencial que té. Sota aquestes premisses es posa en marxa "Tarraco Activa", un grup d’opinió composat per tarragonins que provenen de diversos àmbits com l’empresarial, l’advocacia, l’urbanisme, la cultura, l’educació, l’habitatge, l'esport.

Foto: Tarraco Activa

La plataforma d’opinió ha definit els seus objectius bàsics i el seu modus operandi: activar Tarragona, una ciutat que, segons aquest col·lectiu, "té molt de potencial però que mai acaba d’aprofitar-lo".

Tarraco Activa "farà política però sense entrar en política”. Dit d'una altra manera, tractarà de convertir-se en un grup de pressió o lobby, i tractarà de tenir pes i influència en el devenir de la ciutat però "marcant distàncies amb els seus governants".

El que pretén ‘Tarraco Activa’ és que a partir del coneixement, l’experiència, la transversalitat i la il·lusió dels seus components s’aconsegueixi donar un impuls definitiu a Tarragona.

Els membres del grup també han acordat que es reuniran un cop al mes i que aniran definint el seu pla d’acció durant les properes setmanes. En aquest punt, l’estratègia es basarà en “treballar per aconseguir coses a llarg termini però tenint clar que per fer-ho caldrà prendre decisions a curt termini”.

El grup continua obert i de fet ja s’ha confirmat l’assistència de cinc persones més en la propera trobada, que es durà a terme el 22 de desembre i servirà per analitzar els resultats de les eleccions generals i la influència que aquests poden tenir a Tarragona.

Els seus primers membres

La primera trobada oficial va tenir lloc el dijous 26 de novembre i va comptar amb la presència dels següents membres: Carles Pedreño, Yolanda Ramos, Saül Garreta, Joan Romeu, Agustí Domènech, Elga Molina, Lluís Escatllar, Josep Caraltó, Albert Coscollola, Mario Rigau, Xavier Tarrés, Jordi Gilisbars, Pilar Alió i Josep Corcoles.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar