loader
menu

CIUTAT

Tarragona, capital del 'running'

El Circ Ciutat divendres, 27 de novembre de 2015

Més de 3.000 'runners' sortiran als carrers de Tarragona el diumenge 29 amb motiu de la 24ena edició de la Mitja Marató "Ciutat de Tarragona" i de la cursa de 10km. El tret de sortida serà a les 10 del matí i es preveu una participació de 3.250 corredors, 2.250 a la Mitja Marató i 1.000 a la cursa de 10 km.

Més de 3.000 corredors prendran part el diumenge 29 en la 24ena Mitja Marató i en la cursa de 10 km

Per a les 10.30 està prevista l’entrada del primer corredor de la cursa de 10 Km a la meta (Vidal i Barraquer) i, a les 11.05 hores, la del primer corredor de la cursa de la Mitja Marató. El lliurament de trofeus tindrà lloc al pavelló del Serrallo; a les 12 hores, els de la cursa 10 km i a les 12.30 h els de la Mitja Marató.

Foto: circdetarragona.com

Com cada any, també es convoca el certamen fotogràfic al voltant de l'esdeveniment esportiu, obert a tots els professionals i aficionats a la fotografia. Es poden presentar obres en blanc i negre o en color, amb un màxim de 3 fotografies per autor i poden optar a un premi d’honor de 700 euros o cinc primers premis de 200€.

L’organització de la Mitja Marató +10K Ciutat de Tarragona va a càrrec del Patronat Municipal d’Esports de Tarragona i compta amb 300 voluntaris i els patrocinadors són Repsol i CaixaBank.

Dispositiu de trànsit

A partir de les 15h del dissabte 29 i fins acabar la competició l'aparcament estarà prohibit als següents carrers:

- Manuel de Falla

- Cantonada rotonda Vidal i Barraquer amb Manuel de Falla (costat Tabacalera).

- Pàrquing Dissuasiu de Tabacalera

- Pere Martell (tram de Cr. Reial al Pont del Serrallo ) costat Proamar

- Josep Català i Rufa

- Domènec Guansé (costat plaça Alcalde Lloret)

- Ramón y Cajal (zona Carrega i descarrega del Nº 1 - 5 fins parada BUS)

- Aparcament plataforma multifuncional del Miracle

- Passeig Rafael de Casanovas (del Port Esportiu fins Platja del Miracle)

- Pare Palau

- Rambla Nova 107-111

Desenvolupament de la cursa
A partir de les 09:00 tall dels carrers Vidal i Barraquer i tancat des de Manuel de Falla a Salvador Allende. Tancament de l’escullera perquè ja no entrin els vehicles.
A partir de les 10:00 i fins les 12h aproximadament es farà el restabliment gradual de la circulació segons vagi passant el darrer corredor o corredora.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar